Yachtconsult Zeiljacht Verhuur

Vaarbewijswinkel

Yachtconsult Vaarbewijs Online Winkel

In onze online winkel kunt u bijvoorbeeld de thuiscursus vaarbewijs 1 en 2 bestellen. Ook voor andere cursusmaterialen kunt u hier terecht.

Klik hier om naar de VaarbewijsWinkel te gaan.
 


 
Vamex Vaarbewijs Marifoon Examens


Zeilboot huren

Wie droomt er niet van om te varen op een diepblauwe zee, met een stabiele wind en uitzicht op schitterende bergen met kleine dorpjes vol cultuur of houdt u meer van de witte stranden? Veel mensen willen in de vakantie gegarandeerd zijn van zon en zee. Bij Yachtconsult gaan we verder.

Crewed Yachts Charter Bemande Zeiljacht

Yachtconsult heeft vele persoonlijke relaties met verhuurbedrijven over de hele wereld. Of je nu wilt varen in Turkije, Griekenland, Schotland, Cuba, Denemarken, Thailand of één van onze 35 andere bestemmingen wereldwijd, Yachtconsult zorgt ervoor dat u optimaal geniet van deze unieke ervaring. Je stapt op Schiphol in het vliegtuig en dezelfde avond zit je al in de kuip van je boot met een glas in je hand. Genietend van perfectie.

Wanneer u het gebied niet kent of minder ervaren bent kunt u varen in een 'Flotilla'. Dit houdt in dat je met meerdere zeilboten achter een moederschip aanvaart. Een flotilla is ideaal wanneer je bijvoorbeeld moeite hebt met het aan- en afmeren in de havens of de prachtige omgeving niet kent. In eerste instantie zorgt de kapitein ervoor dat je het unieke ervaart. Uw flotilla host(ess) kent namelijk de beste stranden, restaurants, bars en alle plaatselijke beziens- en wetenswaardigheden. Vaar naar prachtige plekken zoals onbewoonde eilandjes waar je de enigste bent die daar op het strand ligt met je partner of samen een eventuele strandwandeling maakt. Ook voor familie en vrienden is het uiteraard ideaal. Laat je kinderen zandkastelen bouwen terwijl de volwassenen genieten van een drankje op het witte strand.

Klik hier om ons aanbod van Zeilboten te doorzoeken

Of wil je liever op eigen kiel varen, omdat u de omgeving al kent, een 'sunsailor' bent of zelf op ontdekking wilt gaan? Dan is Bareboat perfect voor u! Wij regelen al uw benodigdheden voor de reis. Wanneer u dat wenst, kan je zelfs een complete catering aan boord krijgen. Wilt u nog meer comfort en luxe hebben? Kijk dan op de site van Crewed Yachts Charter.

De Middellandse Zee met z’n rijke cultuur en altijd schijnende zon is een fantastisch vaargebied. Je kunt daar in het komende seizoen varen op een boot die via ons gereserveerd is. Bel ons meer voor informatie, het is het bellen waard!

Crewed Yachts Charter Luxe Bemande Jachten

Wilt u liever fysieke informatie, vraag dan onze uitgebreide, gekleurde brochures aan!

Yachtconsult werkt samen met gerenommeerde charterbedrijven zoals The Moorings en Sunsail. Yachtcharter Griekenland is gespecialiseerd in uitstekende jachten in Griekenland.

Klik hier voor jachten in Griekenland.Yachtconsult

In een keer uw vaarbewijs halen? Voor een Vaarbewijs 1, Vaarbewijs 2 of een Spoedcursus kiest voor een praktijk- of theoriecursus van Yachtconsult door heel Nederland en België.

KvK

Yachtconsult is te vinden bij de kamer van koophandel West-Brabant onder het nummer: 20098201.


Ing bank

Yachtconsult Opleidingen
ING Bank
IBAN NL63 INGB 0008 8896 15
BIC INGB NL 2A
Postbus 129
4700 AC Roosendaal

Adres

Yachtconsult Opleidingen
Postbus 129
4700 AC
Roosendaal

rs@yachtconsult.com
+31 - (0)165 546 707
+31 - (0)6 53 62 32 31