Persbericht Yachtconsult juni 2019

PERSBERICHT


 
Roosendaal, 13 mei 2019


                                                                 

HAAL UW VAARBEWIJS BIJ YACHTCONSULT!

Met gratis thuiscursus bij uw klassikale cursus

 De laatste cursussen voor het vaarseizoen

 

Het landelijk slagingspercentage voor Vaarbewijs 1 is het afgelopen jaren gedaald tot onder de 60%! Dat komt door dat mensen enkel een online-cursus volgen of leren uit een (mogelijk)  verouderd cursusboek. Hierbij ontbreekt het ook aan mondelinge uitleg van de examenstof, tips en ezelsbruggen van een doorgewinterde docent.  Bij Yachtconsult krijgen cursisten mondeling les en dat spreekt duidelijk uit de cijfers. Bij Yachtconsult slaagt namelijk +- 90% van de cursisten voor het Vaarbewijsexamen in één keer.

 Daarnaast krijgen we van onze cursisten de nieuwste vragen door die tegenwoordig op de examens gesteld worden. Met deze kennis bereiden we onze nieuwe cursisten voor op de steeds veranderende vraagstelling in de Vaarbewijsexamens de VAMEX

In begin juni starten de cursussen Vaarbewijs 1 en Vaarbewijs 2. Kijk voor een compleet overzicht met alle locaties, startdata en overige watersportopleidingen op yachtconsult.com. Of bel 06-53 62 32 31 - 0165-546 707

De cursus Vaarbewijs 1 is verdeeld over 4 lesavonden van 3 uur voor een prijs van € 145,-. Of de dagcursu voor € 125.-De cursusduur van Vaarbewijs 2 bestaat uit 5 lesavonden van 3 uur en kost € 155,-. Indien u nog vragen heeft kunt u die bij de volgende les stellen. En de Marifooncursus 2 avonden voor € 90,-

Yachtconsult geeft deze cursussen in Roosendaal, Bergen op Zoom en Willemstad start 3 juni. Breda,  Etten-Leur en Dordrecht start 6 juni. Marifoon 14 juni.

In de cursus Vaarbewijs 1 wordt er veel aandacht gegeven aan de veiligheid, de vaarregels en vaarwegmarkering. Ook wordt er ingegaan op hoe je moet manoeuvreren, wegvaren, aanleggen, ankeren en hoe om te gaan met een man over boord situatie. Varen met slecht zicht!

Het behalen van een Vaarbewijs 1 is verplicht voor schippers met boten langer dan 15 meter en motorboten die sneller kunnen varen dan 20 km/u. En ook Jetski en waterscooters. Ook als u in het buitenland vaart. International Certificate of Competence (ICC)

Veel collega’s delen de cursus anders in. Voor hetzelfde geld krijgt u minder les.

Bijvoorbeeld; Drie avonden van 3 uur € 150,--. Vier avonden van 2.5 uur € 165,-- 1 dagcursus voor 150,--

Wanneer leert u meer?       Thuis alleen het boek doornemen?     Of tijdens de les waar u gelijk vragen kan stellen? 

 Yachtconsult geeft ook prive cursussen en cursussen op eigen locatie bij verenigingen enz.

Yachtconsult is al 30 jaar gespecialiseerd op het gebied van reguliere watersportcursussen. De cursussen worden gegeven door CWO-erkend docent Roland Sterker. CWO staat voor Commissie Watersport Opleidingen. Een samenwerkingsverband van de ANWB, HISWA, KNWV en KNMC.

Bezoek de website op www.yachtconsult.com, waar u zich ook kunt aanmelden voor de cursus.